toggler icon

HET AVONTUUR VASTLEGGEN: FOTOGRAFIE

TERUG NAAR OVERZICHT

114° 50’W 35° 80’N

Fotos want anders is het niet gebeurd! is een beetje het motto tegenwoordig en eigenlijk nemen weinig mensen nog echt een camera mee tijdens de wandeling. Met de komst van de smartphone en hun steeds betere cameras, kun je als hobby-wandelaar prima uit de voeten met een smartphone. Ze zijn makkelijk te bedienen en foto’s kan je meteen delen op social media. Easy peasy, toch? Precies! En met deze tips van de Grisport Social redactie kan jij zomaar een nieuwe Insta-celeb worden!

Een stille hand
Het maken van een goede foto begint bij het stilhouden van de camera. Het is best vervelend als je mensen moet uitleggen wat er op de foto staat als je deze laat zien. Al helemaal als het aan iemand is die er nota bene bij was op het moment dat je de foto maakte… Buiten is er veel moois te zien, en het voordeel van landschappen, bergen, en bomen is dat ze niet bewegen. Neem dus rustig de tijd om stil te staan en een plaatje te schieten. Zorg dat je genoeg licht hebt en dat de lens schoon is, tik zachtjes met je vinger op het punt waar je de focus op wilt hebben en… klik!

Wild schieten
Lastiger is het om wild op de foto te zetten. Ben je die geluksvogel die een hert, everzwijn, vos, of een ander dier tegenkomt? Probeer uit beeld van het dier te blijven, want als ze je zien is het vaak al voorbij. Let niet op de zoom, foto’s kan je op je telefoon later bijsnijden zodat je het beeld dichterbij kunt halen. Beweeg langzaam en tik met je vinger op het beeldscherm zodat je de focus instelt. Klaar? Maak een paar foto’s achter elkaar, er zit altijd wel een goede tussen! Is de foto te donker? Download een app zoals Instagram om deze lichter te maken met filters en contrast aanpassingen.

Scherpe selfies
Ben je aan het wandelen, vraagt er iemand om een “selfie”… Maar toch, het zorgt voor de meest hilarische momenten en kan, achteraf, stiekem best leuk zijn. Bij het maken van een selfie is licht het belangrijkst, buiten kan je daarom optimaal gebruik maken de zon! Zorg ervoor dat de zon pal achter je staat wanneer een selfie maakt om jezelf van je beste kant te (laten) zien.   

Voel het moment
We leven in een tijd waarin we de smartphone, en het vastleggen van alles wat wij doen, bijna niet meer weg kunnen denken. Toch kan je je soms afvragen wat een foto waard is. Soms is het opnemen van het moment met alleen je ogen meer dan genoeg. Die prachtige zonsopgang of het fenomenale noorderlicht: het zijn onvergetelijke ervaringen die niet in beeld na te vertellen zijn. Daarom onze tip; probeer het moment niet alleen te zien, maar ook te voelen.

Laat ons via de Grisport social media kanalen meegenieten van jullie wandelingen! Tag jouw Instagram foto’s met #GrisportNL en deel foto’s met onze Facebook pagina van al jouw avonturen.

114° 50’W 35° 80’N

De wereld
Van Grisport

De Grisport collectie is gesegmenteerd in de werelden van Walking, Hiking, Trekking, Boots, Travel en Active. Elke wereld heeft zijn eigen verhaal en identiteit. We kennen de passies en begrijpen waar het écht om draait tijdens een tocht door de stad, de bossen of de bergen. Zo bieden we niet alleen een high performance product, maar tegelijkertijd ook een schoen die naadloos aansluit bij uw lifestyle.

Over Grisport Zoek verkooppunten
114° 50’W 35° 80’N
high fidelity icon boots

Outdoor

Teramo Mid

De Teramo is nieuwe Hiking schoen in de collectie van Grisport. Het waterdichte Waterproof membraan is tussen de verschillende lagen van de schoen verwerkt en heeft een ademend vermogen.

Bekijk de Hiking collectie
high fidelity icon boots

Outdoor

Siena Low

De Siena Low is een schoen uit de Walking collectie van Grisport. Deze allround wandelschoenen hebben een slank en sportief design.

Bekijk de Walking collectie
high fidelity icon boots

Outdoor

43601

De 43601 is speciaal ontwikkeld om ook in het dagelijks gebruik van topkwaliteit schoeisel te voorzien. De schoen biedt een uniek draagcomfort en is zeer licht in gewicht en helpt om de juiste positie te behouden tijdens het lopen en langdurig staan.

Bekijk de Active collectie
high fidelity icon boots

Outdoor

Anden

Deze stevige allround wandelschoenen hebben een hogere schacht, een goed profiel en bieden extra ondersteuning. De Anden is uitgevoerd met een Vibram zool. Deze staat garant voor een kwalitatief hoogwaardig onderwerk van de schoen. De schoen is waterdicht en ademend.

Bekijk de Trekking collectie
high fidelity icon boots

Outdoor

Viken

De Viken is een nieuw model in de Boots collectie van Grisport. Voor het leven buiten, om het huis en in de natuur is de Viken een sterke laars met de eigenschappen van een wandelschoen.

Bekijk de Boots collectie
114° 50’W 35° 80’N

De ideale wandelschoen voor op reis

Genieten van je vakantie, daar horen fijne schoenen bij. De schoenen uit de Travel collectie van Grisport zijn perfect voor dagelijks gebruik op reis, in de stad of voor een wandeling op licht onverhard terrein. Ze zijn licht en soepel, en bieden toch voldoende comfort voor een actieve dag.

Lees het verhaal

Geen wandeling is hetzelfde: geniet van elk moment

De walking collectie van Grisport biedt een groot aanbod aan lage wandelschoenen. Deze zijn perfect voor een wandeling in het bos of als je samen op pad gaat tijdens een wandelevenement. Ervaar het ultieme draagcomfort.

Lees het verhaal

Stevige laarzen
voor het buitenleven

Grisport heeft de ultieme outdoor laarzen ontwikkeld. Modieus en praktisch tegelijk. Ze zijn perfect voor een dag in de tuin of voor een stevige wandeling in het bos. Sterke laarzen, met de eigenschappen van een wandelschoen.

Lees het verhaal

De natuur verkennen met de juiste wandelschoen

Wijk jij graag af van de gebaande paden? De Hiking schoenen van Grisport zijn het ideale schoeisel voor meerdaagse wandeltochten of wandelingen door de natuur. Ze hebben een hogere schacht en een goed profiel. Een stevige allround wandelschoen voor avontuurlijke wandelaars.

Lees het verhaal

Verken indrukwekkende landschappen met de perfecte bergschoen

Een wandelavontuur in de bergen of een tocht op ruw terrein met zware bepakking? Dan is de Trekking collectie van Grisport de beste keuze. Kies uit een groot aanbod bergschoenen voor dames en heren.

Lees het verhaal

De perfecte schoen
voor dagelijks gebruik

Wil jij de kwaliteit van Grisport ook in het dagelijks leven ervaren? De Active collectie is speciaal ontwikkeld voor dagelijks gebruik. Uniek draagcomfort en modieus tegelijkertijd.

Lees het verhaal

VERKOOPPUNTEN

Bent u op zoek naar een bepaald model of heeft u advies nodig bij het vinden van de juiste wandelschoen? Via de store locater vindt u een Grisport verkooppunt bij u in de buurt.

Zoek verkooppunten
DISTANCE 56 KM. | WALKING TIME 6:34:50 H. | ELEVATION 2.360 M. | DESTINATION UNKNOWN