toggler icon

Wandelroute

NS-wandelingen

TERUG NAAR OVERZICHT

114° 50’W 35° 80’N

Per spoor de natuur in

Als wandelaar maak je de natuur van dichtbij mee en is het belang van natuurbehoud waarschijnlijk wel iets waar je aan hebt gedacht. Wandelen is een duurzame activiteit, maar je wil ook graag iets meer van Nederland zien dan alleen je eigen omgeving. Het bezoeken van natuurgebieden met de auto is een dilemma; duurzaam is het niet, maar hoe kom je er dan wel? De NS heeft het antwoord: NS-wandelingen! Deze routes zijn per trein bereikbaar en gaan van station naar station, waarbij je keuze hebt tussen verschillende afstanden en gebieden. We lichten er een aantal uit.

NOORD-HOLLANDS DUINRESERVAAT
VAN STATION CASTRICUM NAAR EGMOND AAN ZEE – 15KM
Bossen, velden, duinen en strand: deze wandeling heeft werkelijk álles! Tijdens je wandeling kom je door veel verschillende gebieden en loop je deels door een reservaat waarin Schotse Hooglanders en wilde paarden leven. Via het strand loop je naar het eindpunt in Egmond aan Zee waarvandaan je de bus kunt pakken naar Alkmaar.

DE BRETTEN
VAN STATION HALFWEG NAAR AMSTERDAM SLOTERDIJK – 10KM
Wandelen rondom Amsterdam? Dat kan! Deze route zit boordevol avontuur, want naast de kronkelpaadjes langs kanalen en over grasdijken vind je klimmuren en trekpontjes. Deze route is daarom erg geschikt voor oudere kinderen die houden van klimmen en klauteren. Let er wel op dat de paden drassig kunnen zijn na periodes met regen.

HART VAN HET GROENE WOUD
VAN STATION BOXTEL NAAR STATION BEST – 14,5KM
Bij de start in het bedrijventerrein van Boxtel vraag je jezelf af waarom we je hierheen hebben gestuurd, maar schijn bedriegt! Voorbij de Lennisheuvel is je wandeling alleen nog maar onverhard en loop je langs beekjes en stille bossen en kan je, met een beetje geluk, oog in oog komen te staan met een edelhert!

WEZEPSCHE HEIDE
VAN STAT ION WEZEP NAAR ZWOLLE – 7,5KM / 14KM / 16KM
Historische steden zijn altijd leuk om te bezoeken, zeker als je ze kunt afwisselen met paden over bos en heide. Het op de grens tussen Veluwe en IJsselvallei gelegen landgoed Molecaten heeft voor ieder wat wils in afstanden en bezienswaardigheden.

114° 50’W 35° 80’N

De wereld
Van Grisport

De Grisport collectie is gesegmenteerd in de werelden van Walking, Hiking, Trekking, Boots, Travel en Active. Elke wereld heeft zijn eigen verhaal en identiteit. We kennen de passies en begrijpen waar het écht om draait tijdens een tocht door de stad, de bossen of de bergen. Zo bieden we niet alleen een high performance product, maar tegelijkertijd ook een schoen die naadloos aansluit bij uw lifestyle.

Over Grisport Zoek verkooppunten
114° 50’W 35° 80’N
high fidelity icon boots

Outdoor

Teramo Mid

De Teramo is nieuwe Hiking schoen in de collectie van Grisport. Het waterdichte Waterproof membraan is tussen de verschillende lagen van de schoen verwerkt en heeft een ademend vermogen.

Bekijk de Hiking collectie
high fidelity icon boots

Outdoor

Siena Low

De Siena Low is een schoen uit de Walking collectie van Grisport. Deze allround wandelschoenen hebben een slank en sportief design.

Bekijk de Walking collectie
high fidelity icon boots

Outdoor

43601

De 43601 is speciaal ontwikkeld om ook in het dagelijks gebruik van topkwaliteit schoeisel te voorzien. De schoen biedt een uniek draagcomfort en is zeer licht in gewicht en helpt om de juiste positie te behouden tijdens het lopen en langdurig staan.

Bekijk de Active collectie
high fidelity icon boots

Outdoor

Anden

Deze stevige allround wandelschoenen hebben een hogere schacht, een goed profiel en bieden extra ondersteuning. De Anden is uitgevoerd met een Vibram zool. Deze staat garant voor een kwalitatief hoogwaardig onderwerk van de schoen. De schoen is waterdicht en ademend.

Bekijk de Trekking collectie
high fidelity icon boots

Outdoor

Viken

De Viken is een nieuw model in de Boots collectie van Grisport. Voor het leven buiten, om het huis en in de natuur is de Viken een sterke laars met de eigenschappen van een wandelschoen.

Bekijk de Boots collectie
114° 50’W 35° 80’N

De ideale wandelschoen voor op reis

Genieten van je vakantie, daar horen fijne schoenen bij. De schoenen uit de Travel collectie van Grisport zijn perfect voor dagelijks gebruik op reis, in de stad of voor een wandeling op licht onverhard terrein. Ze zijn licht en soepel, en bieden toch voldoende comfort voor een actieve dag.

Lees het verhaal

Geen wandeling is hetzelfde: geniet van elk moment

De walking collectie van Grisport biedt een groot aanbod aan lage wandelschoenen. Deze zijn perfect voor een wandeling in het bos of als je samen op pad gaat tijdens een wandelevenement. Ervaar het ultieme draagcomfort.

Lees het verhaal

Stevige laarzen
voor het buitenleven

Grisport heeft de ultieme outdoor laarzen ontwikkeld. Modieus en praktisch tegelijk. Ze zijn perfect voor een dag in de tuin of voor een stevige wandeling in het bos. Sterke laarzen, met de eigenschappen van een wandelschoen.

Lees het verhaal

De natuur verkennen met de juiste wandelschoen

Wijk jij graag af van de gebaande paden? De Hiking schoenen van Grisport zijn het ideale schoeisel voor meerdaagse wandeltochten of wandelingen door de natuur. Ze hebben een hogere schacht en een goed profiel. Een stevige allround wandelschoen voor avontuurlijke wandelaars.

Lees het verhaal

Verken indrukwekkende landschappen met de perfecte bergschoen

Een wandelavontuur in de bergen of een tocht op ruw terrein met zware bepakking? Dan is de Trekking collectie van Grisport de beste keuze. Kies uit een groot aanbod bergschoenen voor dames en heren.

Lees het verhaal

De perfecte schoen
voor dagelijks gebruik

Wil jij de kwaliteit van Grisport ook in het dagelijks leven ervaren? De Active collectie is speciaal ontwikkeld voor dagelijks gebruik. Uniek draagcomfort en modieus tegelijkertijd.

Lees het verhaal

VERKOOPPUNTEN

Bent u op zoek naar een bepaald model of heeft u advies nodig bij het vinden van de juiste wandelschoen? Via de store locater vindt u een Grisport verkooppunt bij u in de buurt.

Zoek verkooppunten
DISTANCE 56 KM. | WALKING TIME 6:34:50 H. | ELEVATION 2.360 M. | DESTINATION UNKNOWN