toggler icon

Lage wandelschoenen voor het ultieme

wandelgenot

De lage wandelschoenen van Grisport zijn ontwikkeld voor korte tot middellange wandelingen op vlak en licht onverhard terrein. Deze schoenen zijn gemaakt voor een stevige pas. Ze zijn perfect voor een wandeling door het bos, een dagwandeling of blokje om met de hond. Deze wandelschoenen geven doorgaans minder steun dan hoge wandelschoenen of bergschoenen. Ze zijn vaak wel soepeler, waardoor ze comfortabeler zitten. Doordat ze laag en licht zijn, zorgen ze bovendien voor veel bewegingsvrijheid.

Vibram zolen

De lage wandelschoenen van Grisport zijn uitgevoerd met een Vibram zool. Deze zool staat garant voor een kwalitatief hoogwaardig onderwerk van de schoen. Ze zorgen voor een goede afwikkeling van de voet en bieden steun, demping en stabiliteit. Tevens biedt de neuskap van de schoen extra bescherming als je over onverhard terrein loopt.

Ademende, waterdichte wandelschoenen

Het voetbed van alle schoenen in de Walking collectie van Grisport is uitneembaar en vochtregulerend. Hierdoor ventileren de schoenen uitstekend en blijven je voeten droog. Samen met het waterdichte en ademende Spo-Tex membraan tussen de verschillende lagen van de schoen, zijn de lage wandelschoenen van Grisport de ultieme schoen voor een korte wandeling of dagtocht.

Innovatie en kwaliteit met Grisport

Expertise, technologie, innovatie, onderzoek en ontwikkeling ziet Grisport als de bouwstenen voor het productieproces. Daarbij staat een comfortabele pasvorm op de eerste plaats. Ook een mooi uiterlijk staat hoog in het vaandel. De Walking collectie bestaat daarom uit modieuze en praktische wandelschoenen die je uitstekend comfort bieden tijdens een mooie wandeling.

On the top of the world

slide image
114° 50’W 35° 80’N

Verkooppunten

Bent u op zoek naar een bepaald model of heeft u advies nodig bij het vinden van de juiste wandelschoen? Via de store locater vindt u een Grisport verkooppunt bij u in de buurt.

Zoek verkooppunten

De natuur verkennen met de juiste wandelschoen

Wijk jij graag af van de gebaande paden? De Hiking schoenen van Grisport zijn het ideale schoeisel voor meerdaagse wandeltochten of wandelingen door de natuur. Ze hebben een hogere schacht en een goed profiel. Een stevige allround wandelschoen voor avontuurlijke wandelaars.

Lees het verhaal

De ideale wandelschoen voor op reis

Genieten van je vakantie, daar horen fijne schoenen bij. De schoenen uit de Travel collectie van Grisport zijn perfect voor dagelijks gebruik op reis, in de stad of voor een wandeling op licht onverhard terrein. Ze zijn licht en soepel, en bieden toch voldoende comfort voor een actieve dag.

Lees het verhaal

De perfecte schoen
voor dagelijks gebruik

Wil jij de kwaliteit van Grisport ook in het dagelijks leven ervaren? De Active collectie is speciaal ontwikkeld voor dagelijks gebruik. Uniek draagcomfort en modieus tegelijkertijd.

Lees het verhaal

Stevige laarzen
voor het buitenleven

Grisport heeft de ultieme outdoor laarzen ontwikkeld. Modieus en praktisch tegelijk. Ze zijn perfect voor een dag in de tuin of voor een stevige wandeling in het bos. Sterke laarzen, met de eigenschappen van een wandelschoen.

Lees het verhaal

Verken indrukwekkende landschappen met de perfecte bergschoen

Een wandelavontuur in de bergen of een tocht op ruw terrein met zware bepakking? Dan is de Trekking collectie van Grisport de beste keuze. Kies uit een groot aanbod bergschoenen voor dames en heren.

Lees het verhaal

Genieten van een blokje om

De walking collectie van Grisport biedt een groot aanbod aan lage wandelschoenen. Deze zijn perfect voor een wandeling in het bos of als je samen op pad gaat tijdens een wandelevenement. Ervaar het ultieme draagcomfort.

Lees het verhaal