Naar menu

Kies jouw collectie

Ademende en waterdichte wandelschoenen

Lage wandelschoenen voor het ultieme

wandelgenot

De lage wandelschoenen van Grisport zijn ontwikkeld voor korte tot middellange wandelingen op vlak en licht onverhard terrein. Je vindt de schoenen de Walking collectie. Deze schoenen zijn gemaakt voor een stevige pas. Ze zijn perfect voor een wandeling door het bos, een dagwandeling of blokje om met de hond. Deze wandelschoenen geven doorgaans minder steun dan hoge wandelschoenen of bergschoenen. Ze zijn vaak wel soepeler, waardoor ze comfortabeler zitten. Doordat ze laag en licht zijn, zorgen ze bovendien voor veel bewegingsvrijheid.

Vibram zolen

Verschillende lage wandelschoenen van Grisport zijn uitgevoerd met een Vibram zool. Als de wandelschoen een Vibram zool bevat, staat dit vermeld bij het desbetreffende artikel. De Vibram zool staat garant voor een kwalitatief hoogwaardig onderwerk van de schoen. Ze zorgen voor een goede afwikkeling van de voet en bieden steun, demping en stabiliteit. Tevens biedt de neuskap van de schoen extra bescherming als je over onverhard terrein loopt.

Ademende, waterdichte wandelschoenen

Het voetbed van alle schoenen in de Walking collectie van Grisport is uitneembaar en vochtregulerend. Hierdoor ventileren de schoenen uitstekend en blijven je voeten droog. Samen met het waterdichte en ademende Spo-Tex membraan tussen de verschillende lagen van de schoen, zijn de lage wandelschoenen van Grisport de ultieme schoen voor een korte wandeling of dagtocht.

Innovatie en kwaliteit met Grisport

Expertise, technologie, innovatie, onderzoek en ontwikkeling ziet Grisport als de bouwstenen voor het productieproces. Daarbij staat een comfortabele pasvorm op de eerste plaats. Ook een mooi uiterlijk staat hoog in het vaandel. De Walking collectie bestaat daarom uit modieuze en praktische wandelschoenen die je uitstekend comfort bieden tijdens een mooie wandeling.