Naar menu

Kies jouw collectie

Over Grisport

Grisport heeft zich bewezen als toonaangevende fabrikant van wandelschoenen door expertise, technologie, innovatie, onderzoek & ontwikkeling als bouwstenen in het productieproces te verwerken. Grisport is een echt Italiaans merk en ondersteunt dit door het ‘Made in Italy’ label.

MADE IN ITALY

Het begon in 1977 toen de eerste Grisport schoen werd geproduceerd door de Italiaanse broers Grigolato. Zo ontstond Grisport als gespecialiseerde producent van handgemaakte schoenen voor wandelen en vrijetijdsbesteding. Vandaag de dag heeft Grisport meer dan 2000 werknemers in dienst en heeft de fabriek een oppervlakte van 40.000 m².

COMFORT OP 1

Grisport maakt gebruik van high-performance materialen, leersoorten en membranen. Toch blijft de traditionele ervaring van het schoenenvak aanwezig in de productie. Dit zorgt ervoor dat iedere schoen voorzien is van kwaliteit en de details van een handgemaakt product.

Onze voortdurende missie is het streven naar wandelschoenen met de meest comfortabele pasvorm. Bij het produceren van Grisport’s kwaliteitsschoenen worden ook een mooi design en technologische eigenschappen niet vergeten, maar comfort blijft altijd op de eerste plaats staan.

DUURZAAMHEID

Grisport heeft strikte normen als het gaat om duurzaamheid en bij het selecteren van de grondstoffen. De schoenen worden geproduceerd op zonne-energie. De daken van de fabriekshallen bestrijken 15.000m2 aan zonnepanelen, dat levert 70% van de kracht op die nodig is tijdens de productie.