Naar menu

Kies jouw collectie

Comfort schoenen voor dagelijks gebruik – Advies

Comfort schoenen voor dagelijks gebruik

 Snel vermoeide voeten of een actieve baan? De comfort schoenen uit de Active collectie van Grisport zijn perfect voor dagelijks gebruik. Ze bieden een uniek draagcomfort en zijn zeer licht in gewicht. Combineer dit met de gepatenteerde functionele en technische kenmerken van Grisport schoenen en je hebt de juiste schoen voor iedere dag. Dankzij het Spo-Tex membraan is de comfort schoen waterdicht en ademend. De comfortschoen van Grisport is speciaal ontwikkeld voor heren en dames.

De Active collectie van Grisport zorgt ervoor dat je voeten de beste zorg krijgen die ze verdienen. De Active zool heeft een speciale constructie die ervoor zorgt dat elke beweging wordt opgevangen. Dit maakt dat deze schoenen uitermate geschikt zijn voor een correcte houding tijdens langdurig staan en lopen. Dankzij de leren, uitneembare zool en het waterdichte en ademende Spo-Tex membraan, kun je deze schoenen makkelijk onderhouden.

Comfort schoenen van een echt Italiaans merk

 Grisport heeft zich bewezen als een toonaangevende fabrikant van wandelschoenen door expertise, technologie en innovatie. Een comfortabele pasvorm staat op de eerste plaats. Maar ook een mooi uiterlijk staat hoog in het vaandel. De Active collectie bestaat daarom uit mooie, elegante comfort schoenen waarin je elke dag opnieuw weer op pad kan gaan.