Naar menu

Kies jouw collectie

5 premium eigenschappen zodat jij meer van je wandeling geniet

MAAK KANS OP DE NIEUWSTE GRISPORT PREMIUM SCHOEN

Ieder heeft zijn eigen reden om de wandelschoenen aan te trekken en eropuit te gaan. Lichamelijke beweging, ontspannen en ontstressen, sociale interactie, verbondenheid met de natuur of mentale gezondheid. Met welk doel jij ook de natuur in gaat, goede wandelschoenen mogen niet ontbreken. De Grisport Terrain Mid, het nieuwste model uit de premium collectie van Grisport, is een wandelschoen met technische eigenschappen die comfort en prestaties tijdens het wandelen verbeteren. Ontdek welke eigenschappen bijdragen aan jouw ideale wandeling.

Comfort

Om meer te genieten van je wandeling is het belangrijk dat je wandelschoenen zorgen voor de juiste ondersteuning en comfort. Bij het ontwerp van de Terrain Mid is er gebruik gemaakt van nieuwe features. De schacht van de schoen is gemaakt van Neopreen. Dit materiaal is waterbestendig, flexibel en duurzaam. De schacht past zich makkelijk aan de bewegingen van je voeten aan, door de flexibiliteit. Deze eigenschappen verhogen het comfort en de bewegingsvrijheid tijdens het wandelen, vooral bij het afwikkelen van de voeten en het wandelen op onverharde terreinen. De Neopreen schacht zorgt ook voor het beschermen en stabiliseren van de enkel.

Demping

Om de mooiste plekjes in de natuur te vinden, wandel je regelmatig over onverharde terreinen. Of je nu wandelt over kronkelende bospaden, heuvelachtige landschappen of aflopende bergpaden, een wandelschoen met goede demping is essentieel. De nieuwste premium schoen van Grisport is voorzien van een schokabsoberende tussenzool. In combinatie met de vernieuwde Vibram buitenzool wordt een goede demping gegarandeerd en wordt de impact van elke stap verminderd.

Grip en stabiliteit

De eigenschappen grip en stabiliteit zijn essentieel voor een betrouwbare en ontspannen wandelervaring onder alle weersomstandigheden. De Terrain Mid is uitgerust met een vernieuwde, zelfreinigende Vibram zool met goed profiel. De Vibram zool biedt uitstekende grip op verschillende ondergronden. Het profiel zorgt voor een betere tractie tijdens het wandelen, wat belangrijk is om uitglijden te voorkomen. De stabiliteit wordt gegarandeerd door een stevige hielkap, goede enkelondersteuning en een juiste pasvorm. Hierdoor kun jij beter je balans houden, voornamelijk op oneffen en onstabiele ondergronden.

Waterdichtheid

Word je tijdens je wandeling wel eens verrast door een fikse regenbui? Om alsnog te genieten van je wandeling is het belangrijk om droge voeten te houden. De nieuwste premium schoen is uitgerust met een Waterproof membraan. Dit membraan is verwerkt tussen de verschillende lagen van de wandelschoen. Het Waterproof membraan zorgt ervoor dat er geen water kan binnendringen, terwijl transpiratievocht afgevoerd wordt door het ademend vermogen. De Terrain Mid is bij uitstek geschikt voor wandelingen door weer en wind. Regenachtig weer en modderige paden houden jou niet meer tegen met deze nieuwe wandelschoen.

Design

Is wandelen je uitlaatklep? Werkt de natuur voor jou als mood-booster? De Grisport Terrain Mid draagt bij aan deze ‘happy mood’. Niet alleen de technische eigenschappen tellen, ook om het design van de Terrain Mid kun je niet heen. Het nieuwe ontwerp zorgt voor een uitgesproken uiterlijk in maar liefst zes kleurvariaties. Ook is de nieuwe Vibram zool uitgerust in drie frisse kleuren. Een feestje aan je voet, dus.


WINACTIE GESLOTEN

Wil je kans maken op de Terrain Mid uit de premium collectie van Grisport?

Vul hieronder je gegevens in en maak iedere maand kans.

De winnaar van de maand december is Gitta Beekmans. Zij is via de mail op de hoogte gebracht.

Klik hier voor de algemene spelvoorwaarden.