Naar menu

Kies jouw collectie

De beste schoenen voor een duin- of strandwandeling

Er gaat niets boven lekker uitwaaien in de mooie natuur aan de kust. Of je nu het meest geniet van de frisse wind door je haren, of het lekkere warme drankje dat aan het eind van de wandeling op je staat te wachten: duin- en strandwandelingen maken een mens blij! De paden zijn vaak prima onderhouden door natuurbeheer, maar ze verschillen nogal eens van ondergrond en diepte. En omdat je daar dus ook de nodige ondersteuning bij kunt gebruiken stellen wij de Walking Collectie aan je voor!

Waarom Walking schoenen?

De Walking collectie van Grisport heeft een breed assortiment aan stevige wandelschoenen voor vlak en licht onverhard terrein. De zolen van deze schoenen zorgen voor een goede afwikkeling van de voet en bieden goede ondersteuning, demping én stabiliteit. Al deze kenmerken kunnen hard nodig zijn in de duinen en op het strand, want als jij je geen zorgen hoeft te maken over waar je je voeten plaatst kan je nóg meer genieten van het mooie uitzicht. 

Wat zijn de technische kenmerken van Walking schoenen?

Schoenen uit de Walking collectie zijn lichtgewicht, zorgen voor een goede afwikkeling van de voet en bieden de juiste demping en stabiliteit. De schoenen zijn uitgevoerd met een Vibram zool, welke garant staat voor een kwalitatief hoogwaardig onderwerk van de schoen. De schoenen bieden comfort en perfecte controle op de ondergrond. Ook zijn de meeste schoenen voorzien van een R-system voor maximale stabiliteit.

Voor welke activiteiten kan je ze gebruiken?

Alle wandelingen op vlak en licht onverhard terrein, maar ook voor een blokje om alleen, met een wandelgroepje of met de hond. Maar wil je ze écht even goed aan het werk zetten, dan raden wij je aan om lekker naar het dichtstbijzijnde duingebied of strand te gaan en daar een heerlijke wandeling te maken.