Naar menu

Kies jouw collectie

De fijnste wandelschoenen voor in de stad

Als wandelaar weet jij als geen ander hoe belangrijk het draagcomfort van schoenen moet zijn. Dus hoe fijn zou het zijn als je diezelfde ondersteuning kunt toepassen op je bezigheden in het dagelijks leven? Maak kennis met de Active Collectie van Grisport.

Waarom Active schoenen?

Met de de Active collectie van Grisport kunnen wandelaars elke dag genieten van topkwaliteit schoenen. De schoenen bieden een uniek draagcomfort en zijn zeer licht in gewicht, gecombineerd met functionele en technische kenmerken. De soepele zolen zorgen voor een correcte houding tijdens langdurig staan en lopen.

Wat zijn de technische kenmerken van Active schoenen?

Active schoenen zijn uniek in hun draagcomfort en ze zijn licht in gewicht. Deze kenmerken worden gecombineerd met gepatenteerde functionele en technische kenmerken. Zo heeft de Active zool heeft een speciale constructie die ervoor zorgt dat elke beweging wordt opgevangen, waardoor deze je helpt om de juiste positie te behouden tijdens veel lopen en langdurig staan.

Voor welke activiteiten kan je ze gebruiken?

Alles! Zolang dit natuurlijk maar wel passend is bij de doeleinden waarvoor ze gemaakt zijn. Zoals een bezoek aan de stad of een dag slenteren in bijvoorbeeld de dierentuin. De schoenen zorgen ervoor dat je ook aan het eind van de dag nog lekker op de been bent waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over vermoeide voeten.