Naar menu

Kies jouw collectie

Grisport outdoorlaarzen voor elke dag

Vergeet koude voeten bij het uitlaten van je hond of als je even snel op pad gaat voor een boodschap: de outdoorlaarzen van Grisport zijn warm en comfortabel juist voor deze momenten. Je trekt ze snel aan dankzij de fijne instap en de soepele ritssluiting. De laarzen bieden een uitstekend loopcomfort en je voeten blijven droog en heerlijk warm, waar je ook gaat. Of je nu kort of juist heel lang gaat wandelen.

Bij het leven buiten, om het huis en in de natuur horen een paar sterke laarzen. De outdoorlaarzen van Grisport hebben de kwaliteit van wandelschoenen, maar bieden door de hoogte meer warmte. Ideaal voor de koude dagen in het najaar. Daarbij hebben ze een fashionable uitstraling en passen perfect onder elke outfit.

De Vibram zool staat garant voor een kwalitatief hoogwaardig onderwerk van de laars. Het biedt comfort, kwaliteit op lange termijn en perfecte grip op droge én natte ondergronden. Met deze laarzen staan warme en droge voeten garant. Het waterdichte en ademende Spo-Tex membraan is tussen de verschillende lagen van de laars verwerkt. De boots van Grisport zijn uitgewerkt in verschillende kleuren en uitvoeringen en verkrijgbaar voor dames en heren.

Op deze comfortabele Grisport boots beleef je de natuur optimaal:

Zoek een verkooppunt bij jou in de buurt