Naar menu

Kies jouw collectie

6 redenen om te kiezen voor premium wandelschoenen

Goede wandelschoenen zijn ontworpen om je voeten fit te houden en je lichaam zoveel mogelijk te ontlasten. Belangrijke redenen om te kiezen voor de Premium wandelschoenen van Grisport zijn dan ook: comfort, grip en demping, vochtregulatie en soepele afwikkeling. Twee extra redenen voor deze keuze zijn: duurzame productie en optimale prijs-kwaliteitverhouding.

 1. Comfort
  De wandelschoenen zijn licht van gewicht en vormen zich perfect om je voet voor veel comfort en stabiliteit. De Mid-varianten hebben een halfhoge schacht en zijn volledig met leer gevoerd. Dit geeft niet alleen meer comfort en een luxere uitstraling, maar het voelt ook zachter. Dankzij de uitstekende polstering is de binnenkant van de schoen zacht op de juiste plaatsen zodat drukpunten worden voorkomen.

 1. Grip en demping
  Dankzij de nieuwe Vibram zool hebben de Premium wandelschoenen extra grip op zowel asfalt als drassig, onverhard terrein. De zool heeft een schokabsorberende tussenlaag en een laag van sterk nylon voor maximale stabiliteit tijdens het wandelen. De nieuwe, doorontwikkelde inlegzool zorgt daarbij voor nog meer demping.

 1. Vochtregulatie & waterproof
  De wandelschoenen hebben een upper van zacht en soepel hydro-leer en zijn voorzien van een waterproof membraan dat ervoor zorgt dat de schoenen waterdicht zijn en toch optimaal ademen. Het leer in de voering vormt zich naar de voet en neemt transpiratievocht op.

 1. Soepele afwikkeling
  Premium wandelschoenen zijn opvallend flexibel bij het afwikkelen van de voet en geven een goede zijwaartse steun. De hielkap geeft extra stabiliteit als je bergop loopt. Bij het afdalen schuif je niet naar voren in de schoen en heb je profijt van de extra teenruimte. Ook de antislipstructuur van de binnenzool verhindert dat je schuift.

 1. Duurzame productie
  Schoenen van Grisport worden geproduceerd in Italië, op zonne-energie: de daken van de fabriekshallen bestrijken 15.000 m2 aan zonnepanelen die 70% van de benodigde energie leveren.

 1. Optimale prijs-kwaliteitverhouding
  Grisport Premium wandelschoenen bieden ongekend veel kwaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Esthetisch gezien gooit de Premium collectie hoge ogen dankzij het sportieve, Italiaanse ontwerp met trendy uitstraling.

De modellen uit de premium collectie:

Zoek een verkooppunt bij jou in de buurt