toggler icon

DE DUURZAME VAKANTIE

TERUG NAAR OVERZICHT

114° 50’W 35° 80’N

Wist je dat Grisport schoenen duurzaam worden gemaakt? De schoenen worden namelijk geproduceerd op zonne-energie. Een duurzame vakantie begint dus al bij het kopen van Grisport schoenen! We worden ons steeds bewuster van schoon leven: minder uitstoot en vervuiling. Door zuinig om te gaan met onze energiebronnen en bewuste keuzes te maken, laten we de natuur zo achter zoals wij haar kenden. De natuur zoals hopelijk de generaties na ons ook kunnen genieten van al haar pracht.

Duurzaam is duur?
Vaak denken we dat duurzaam ook meteen meer geld kost. Gelukkig is dat helemaal niet het geval! Denk bijvoorbeeld aan korting op treinkaartjes in daluren, of kamperen bij de boer in binnen- en buitenland. Wil je naar een verre bestemming? Ga dan voor een ecobestemming, daarover lees je rechts meer. Kijk goed naar de prijzen van online vliegtickets. Ticketprijzen verschillen per maand en soms maakt één dag later of eerder vertrek een wereld van verschil.

Duurzaam naar je bestemming
We kiezen vaak het transportmiddel dat het meest voor de hand ligt en in veel gevallen is dat de auto of het vliegtuig. Soms ontkom je er niet aan, maar het zijn wel de meest vervuilende vervoersmiddelen op aarde. Heb je de mogelijkheid om voor een ander transportmiddel te kiezen doordat je dichtbij of in de buurt van je bestemming blijft? Kies dan voor de trein of, wanneer het kan, de fiets! Het leuke aan met de trein en fietsen is dat je langs heel andere plaatsen komt op weg naar je bestemming. Daarbij is fietsen natuurlijk helemaal handig: het is gratis én gezond!

Ecobestemmingen wereldwijd
Je hoeft niet dichtbij te blijven om duurzaam te zijn: vliegen ontkom je soms niet aan. Maar kies dan wel een ecobestemming! Dit zijn bestemmingen, dichtbij en ver weg, die er alles aan doen om toeristen op een verantwoorde manier van de natuur te laten genieten. De landen spenderen geld afkomstig uit het toerisme aan bescherming van de natuur en duurzame projecten. Enkele voorbeelden van ecobestemmingen zijn: de Azoren, IJsland, Costa Rica, Kenya, Palau en Noorwegen…

Lokale specialiteiten
Oké, je hebt een bestemming gevonden, maar hoe verder? Ontdek de omgeving op de fiets of te voet en zie wat de lokale natuur te bieden heeft. Kijk ook of er een lokale markt is met streekproducten! Het is niet alleen lekker om lokaal te eten, maar je steunt de lokale boeren ermee. Dan hoeven we het waarschijnlijk niet te zeggen, maar voor de zekerheid… Laat geen vuil achter tenzij het in de vuilnisbak is en ga zuinig om met water. Verblijf je in een hotel? Licht uit als je weggaat, kraan dicht tijdens het tandenpoetsen en gebruik handdoeken vaker dan één keer, thuis doe je het tenslotte ook…

114° 50’W 35° 80’N

De wereld
Van Grisport

De Grisport collectie is gesegmenteerd in de werelden van Walking, Hiking, Trekking, Boots, Travel en Active. Elke wereld heeft zijn eigen verhaal en identiteit. We kennen de passies en begrijpen waar het écht om draait tijdens een tocht door de stad, de bossen of de bergen. Zo bieden we niet alleen een high performance product, maar tegelijkertijd ook een schoen die naadloos aansluit bij uw lifestyle.

Over Grisport Zoek verkooppunten
114° 50’W 35° 80’N
high fidelity icon boots

Outdoor

Teramo Mid

De Teramo is nieuwe Hiking schoen in de collectie van Grisport. Het waterdichte Waterproof membraan is tussen de verschillende lagen van de schoen verwerkt en heeft een ademend vermogen.

Bekijk de Hiking collectie
high fidelity icon boots

Outdoor

Siena Low

De Siena Low is een schoen uit de Walking collectie van Grisport. Deze allround wandelschoenen hebben een slank en sportief design.

Bekijk de Walking collectie
high fidelity icon boots

Outdoor

43601

De 43601 is speciaal ontwikkeld om ook in het dagelijks gebruik van topkwaliteit schoeisel te voorzien. De schoen biedt een uniek draagcomfort en is zeer licht in gewicht en helpt om de juiste positie te behouden tijdens het lopen en langdurig staan.

Bekijk de Active collectie
high fidelity icon boots

Outdoor

Anden

Deze stevige allround wandelschoenen hebben een hogere schacht, een goed profiel en bieden extra ondersteuning. De Anden is uitgevoerd met een Vibram zool. Deze staat garant voor een kwalitatief hoogwaardig onderwerk van de schoen. De schoen is waterdicht en ademend.

Bekijk de Trekking collectie
high fidelity icon boots

Outdoor

Viken

De Viken is een nieuw model in de Boots collectie van Grisport. Voor het leven buiten, om het huis en in de natuur is de Viken een sterke laars met de eigenschappen van een wandelschoen.

Bekijk de Boots collectie
114° 50’W 35° 80’N

De ideale wandelschoen voor op reis

Genieten van je vakantie, daar horen fijne schoenen bij. De schoenen uit de Travel collectie van Grisport zijn perfect voor dagelijks gebruik op reis, in de stad of voor een wandeling op licht onverhard terrein. Ze zijn licht en soepel, en bieden toch voldoende comfort voor een actieve dag.

Lees het verhaal

Geen wandeling is hetzelfde: geniet van elk moment

De walking collectie van Grisport biedt een groot aanbod aan lage wandelschoenen. Deze zijn perfect voor een wandeling in het bos of als je samen op pad gaat tijdens een wandelevenement. Ervaar het ultieme draagcomfort.

Lees het verhaal

Stevige laarzen
voor het buitenleven

Grisport heeft de ultieme outdoor laarzen ontwikkeld. Modieus en praktisch tegelijk. Ze zijn perfect voor een dag in de tuin of voor een stevige wandeling in het bos. Sterke laarzen, met de eigenschappen van een wandelschoen.

Lees het verhaal

De natuur verkennen met de juiste wandelschoen

Wijk jij graag af van de gebaande paden? De Hiking schoenen van Grisport zijn het ideale schoeisel voor meerdaagse wandeltochten of wandelingen door de natuur. Ze hebben een hogere schacht en een goed profiel. Een stevige allround wandelschoen voor avontuurlijke wandelaars.

Lees het verhaal

Verken indrukwekkende landschappen met de perfecte bergschoen

Een wandelavontuur in de bergen of een tocht op ruw terrein met zware bepakking? Dan is de Trekking collectie van Grisport de beste keuze. Kies uit een groot aanbod bergschoenen voor dames en heren.

Lees het verhaal

De perfecte schoen
voor dagelijks gebruik

Wil jij de kwaliteit van Grisport ook in het dagelijks leven ervaren? De Active collectie is speciaal ontwikkeld voor dagelijks gebruik. Uniek draagcomfort en modieus tegelijkertijd.

Lees het verhaal

VERKOOPPUNTEN

Bent u op zoek naar een bepaald model of heeft u advies nodig bij het vinden van de juiste wandelschoen? Via de store locater vindt u een Grisport verkooppunt bij u in de buurt.

Zoek verkooppunten
DISTANCE 56 KM. | WALKING TIME 6:34:50 H. | ELEVATION 2.360 M. | DESTINATION UNKNOWN