Naar menu

Kies jouw collectie

Leren wandelschoenen voor dames en heren – Advies

Hoge wandelschoenen voor 

avontuurlijke wandelaars

Een stevige wandeling door de natuur waarbij je verschillende ondergronden tegenkomt. Je voeten krijgen tijdens deze trektochten veel te verduren. De Hiking collectie van Grisport bestaat uit allround leren wandelschoenen voor dames en heren. Ze zijn stugger en hoger dan de wandelschoenen uit de Walking collectie. De zolen geven bovendien meer grip en ondersteuning. Deze hoge wandelschoenen hebben een hogere schacht gevuld met foam, waardoor ze stevig, maar toch comfortabel zitten. Daarmee zijn de schoenen uit de Hiking collectie perfect voor zwaardere en langere trektochten op ruw en hellend terrein.

Vibram zolen voor extra grip

De Hiking collectie is uitgevoerd met een Vibram zool. Dit staat garant voor een kwalitatief hoogwaardig en slijtvast onderwerk van de schoen. Het voetbed van de schoen is uitneembaar en ergonomisch gevormd. Dat zorgt voor een comfortabele pasvorm. De hoge wandelschoenen van Grisport hebben een waterdicht en ademend Spo-Tex membraan tussen de verschillende lagen van de schoen. De buitenkant is gemaakt van slijtvast leer. Daarnaast zijn de leren wandelschoenen uit de Hiking collectie uitgerust met stalen veterhaken. Duurzaam, degelijk en berekend op intensief gebruik.

Kwaliteit hoog in het vaandel

Grisport maakt gebruik van de beste materialen. Zoals het beste leer, dat ademt en comfort geeft. Tenslotte zorgen de Vibram zolen voor voldoende grip, demping en stabiliteit. Zo ben je verzekerd van een wandelschoen van uitstekende kwaliteit, waar je jaren comfortabel op loopt.