Naar menu

Kies jouw collectie

Online ontdekt: Fulltime Travels

arrow

Een voltijd baan als wereldreiziger? Rita en Dennis van Fulltime Travels doen het. Ze bloggen, vloggen en instagrammen over hun avonturen en delen tips & tricks voor op reis. In deze editie van Online Ontdekt nemen we hun accounts onder de loep en laten we zien waarom het de moeite waard is om dit koppel te volgen.

Dennis & Rita

Sinds 2012 reizen Dennis en Rita samen de hele wereld over. Safari in Kenia, Halloween in Japan en slapen bij de locals in Cuba. Niets is hun te gek. En wanneer ze dan eindelijk thuis zijn? Dan dromen ze al over hun volgende reisbestemming. Hun motto: ‘Je leeft maar één keer en we willen alles eruit halen wat erin zit.’ Met Dennis zijn achtergrond als video- en fotograaf en Rita als (online) marketeer maken ze de perfecte combinatie voor het houden van een online blog/vlog. 

@fulltime.travels

Ondanks dat de twee momenteel vanwege Corona in Nederland verblijven kun je hun avonturen volgen via hun Instagram account @fulltime.travels. Hierop delen ze prachtige foto’s van hun reizen in binnen- en buitenland en zie je via hun stories wat hun volgende plannen zijn. 

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Rita & Dennis: On The Road🏔 (@fulltime.travels) op

Jouw paklijst voor trekking

Dennis en Rita zijn allebei voorzien van een paar Grisport wandelschoenen. Rita heeft de Brenta Mid en Dennis de Graz Mid. In een recente blog delen ze hun ervaring met de schoenen en het belang van een goede wandelschoen wanneer je op trekking gaat.