Naar menu

Kies jouw collectie

Online ontdekt: Jantina Scheltema

Jantina Scheltema bouwde haar eigen campervan (een camper van een klein busje) en reist hier nu heel Europa mee door. Op haar persoonlijke reisblog deelt ze haar verhalen over haar reizen en avonturen en vertelt ze hoe ook jij je eigen campervan kunt bouwen. Tof toch?! In deze nieuwe editie van Online ontdekt besteden we aandacht aan deze ondernemende en avontuurlijke dame.

Bouw je eigen camper

Jantina leeft haar eigen droom. Het ene deel van het jaar besteed ze aan haar favoriete hobby fotografie door portretten en bruiloften te fotograferen en het andere deel van het jaar reist ze door Europa in haar omgebouwde camperbus. Over haar omgebouwde bus tot campervan schreef ze in het afgelopen jaar ook een boek welke ze verkoopt via haar website. Hieronder een sneak preview.

@jantina_scheltema

Met haar foto’s en verhalen wilt Jantina mensen inspireren om ook op pad te gaan, avonturen te beleven en van de wereld te genieten. Deze deelt ze niet alleen op haar blog maar ook op haar Instagram en Facebook-pagina. Hier zie je meteen dat ze gevoel heeft voor fotografie en ook al drone-pilot de meest prachtige beelden weet te maken. 

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Jantina – travelblog (@jantina_scheltema) op

Merkambassadeur voor Grisport

Met trots mogen wij Jantina een van onze merkambassadeurs noemen. Als wereldreiziger bewandeld ze veel verschillende paden en wegen en zijn een paar goede wandelschoenen essentieel. Wij gaven haar een paar naar keuze en dat werden de Anden wandelschoenen uit onze Trekking collectie. De schoenen zijn voorzien van een Vibram zool, Spo-Tex membraan en sterke nylon cambreur voor maximale stabiliteit.