Naar menu

Kies jouw collectie

Online ontdekt: The Bohohobos

arrow

The Bohohobos tijdens hun hike door Scandinavië.

Ultra slow traveling, dat is wat Jesper en Aïsha van thebohohobos.com doen. Ze combineren werken & hiken, en nemen de tijd om zichzelf onder te dompelen in de landschappen en culturen die ze tegenkomen. “De helft van het jaar wandelen we duizenden kilometers, over lange afstandspaden of backcountry trails. De andere helft van het jaar werken we als hospitalitykoppel, schrijven we artikelen over onze reizen en bewerken we de video’s van onze avonturen.” Lees verder om deze twee avonturiers te ontdekken.

Jesper en Aïsha

Met de leuke alliteraties ‘hiking viking & wild moonchild’ stellen Jesper en Aïsha zich op Instagram aan ons voor. Sinds enkele jaren reist dit koppen al wandelend de wereld rond. De voornaamste wandeling gaan door idyllische besneeuwde bergen en valleien. Via hun social media kanalen delen ze hun reizen en popt om de zoveel tijd weer een mooie reeks foto’s voorbij.

@thebohohobos

The Bohohobos zijn op het moment in Italië waar ze deels werken en deels wandelen/hikes maken. Via hun Instagram account @thebohohobos zie je hun laatste locaties en ontdek je ook wat hun ervaring is met onze nieuwe premium wandelschoen uit de Trekking collectie: de Utah Mid. Ook kun je hun video’s bekijken op hun Youtube-account. Hier delen ze minder vaak nieuwe content, maar je kunt er wel goede inspiratie opdoen voor de omgevingen die zij al bezocht hebben.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door hiking viking & wild moonchild (@thebohohobos)

Premium Utah Mid

Jesper en Aïsha zijn allebei voorzien van een paar Premium Utah Mid wandelschoenen. Hieronder vind je de variaties van deze wandelschoenen en kun je verder klikken voor meer informatie.