Naar menu

Kies jouw collectie

Stevige bergschoenen voor ruw terrein – Advies

Stevige bergschoenen voor ruw terrein

Met de bergschoenen uit de Hiking collectie van Grisport ben je verzekerd van een stevig paar schoenen voor bergtochten en tochten met lichte bepakking. De schoenen zijn stugger en hebben een meer technische constructie dan normale wandelschoenen. Let bij de keuze van je bergwandelschoenen van Grisport op dat ze voorzien zijn van het Support System, een goed sluitsysteem rondom de hiel. Door dit speciale ontwerp houd je een perfecte controle tijdens het afwikkelen van jouw voet tijdens het lopen.

Alle bergschoenen van Grisport zijn uitgevoerd met een Vibram zool. Deze zool staat garant voor een kwalitatief hoogwaardig onderwerk van de schoen. Daarnaast zijn de bergwandelschoenen gemaakt van kwaliteitsleer en waterdicht en ademend Spo-Tex of Waterproof membraan. Je bent hiermee verzekerd van een comfortabele, maar toch stabiele bergschoen.

Ontwikkeling en kwaliteit

Grisport heeft zich gevormd tot een vooraanstaande fabrikant van wandelschoenen. Expertise, technologie, innovatie, onderzoek en ontwikkeling ziet Grisport als de bouwstenen voor het productieproces. Dankzij jarenlange innovatie heeft Grisport de ideale bergschoen ontwikkeld. Duurzaam, slijtvast en berekend op intensief gebruik.

Isolerende en ademende binnenzolen

De zolen zijn voorzien van een isolerende en ademende binnenzool. De tussenzool van de schoen zorgt voor extra stabiliteit, die vooral praktisch is tijdens lange tochten op ruw terrein. De zolen van Vibram zijn licht, slijtvast, geven veel grip en zijn zeer sterk. Onmisbaar dus voor de perfecte bergschoen.