Naar menu

Kies jouw collectie

Buiten is altijd dichtbij

Vergeet koude voeten bij het uitlaten van je hond of als je even snel op pad gaat voor een boodschap: de outdoorlaarzen van Grisport zijn warm en comfortabel juist voor deze momenten. Je trekt ze snel aan dankzij de fijne instap en de soepele ritssluiting. De laarzen bieden een uitstekend loopcomfort en je voeten blijven droog en heerlijk warm, waar je ook gaat. Of je nu kort of juist heel lang gaat wandelen.

Dit soort wandellaarzen worden steeds populairder onder wandelaars. Waarom? Deze wandelaarzen hebben de kwaliteit van de beste wandelschoenen, maar bieden door de hoogte meer warmte, ideaal voor de koude dagen in het najaar. Daarbij hebben ze een fashionable uitstraling en passen ze perfect onder elke outfit.

Voor het leven buiten, om het huis en in de natuur zijn de outdoorlaarzen van Grisport sterke laarzen met de eigenschappen van een wandelschoen. De Vibram zool staat garant voor een kwalitatief hoogwaardig onderwerk van de laars. Het biedt comfort, kwaliteit op lange termijn en perfecte grip op elke ondergrond. Deze laarzen staan garant voor warme én droge voeten. Het waterdichte en ademende Spo-Tex membraan is tussen de verschillende lagen van de laars verwerkt. De outdoorlaarzen van Grisport zijn uitgewerkt in verschillende kleuren en uitvoeringen en verkrijgbaar voor dames en heren.

Klik hier om via de store locator een Grisport verkooppunt bij jou in de buurt te vinden!