Naar menu

Kies jouw collectie

Premium: het beste van het beste!

Het najaar leent zich uitstekend voor korte, maar ook voor lange wandelingen. We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: wandelschoenen zijn dé essentials voor alle wandelaars tijdens deze wandelingen. Ga voor comfort en eersteklas technische eigenschappen met de Grisport Premium modellen: de Utah en Arizona.

De Grisport Premium modellen onderscheiden zich van de reguliere wandelschoenen door het doordachte materiaalgebruik, alleen het beste van het beste! De Utah en Arizona hebben een upper van zacht en soepel hydro-leer en zijn voorzien van een Waterproof membraan. Deze eigenschappen maken de schoen waterdicht en toch optimaal ademend, de schoen vormt zich perfect om je voet en je ervaart veel stabiliteit tijdens het wandelen.

De wandelschoenen hebben een lederen binnen- en buitenwerk en een doordachte zoolstructuur, polstering, veterhaken, demping en stabiliteit. De Premium-modellen zijn uitgewerkt in een Mid en Low versie. Wil je meer informatie over deze modellen? Lees hier alle uitgebreide specs.